M
5 thoughts on “M

 1. Здрасти,
  следим интересения ти блог от скоро и много ни харесва, Искаме да си партнираме , като поставим връзки към твоята страница в сайта ни, за сметка на това ползваме някой материали с препратки естествено. Ще е полезно за нас и теб. Благодарим ти за отделеното време!

  За нас:

  Сайтът Мediacafe.bg е официален медиен партньор на Националното представителство на студентските съвети в Република България (НПСС), което обединява 51 университета с главно представителство в Пловдив.

  Mediacafe.bg е трибуна на няколко неправителствени социлани организации с обществена ангажираност, сред които са „За Зелен Пловдив”, „Интеракт-Пловдив”, „Зонта клуб – Пловдив” мултикултурен клуб „Хормония” (ПУ), Исторически клуб към ПУ, клуб „Звездно общество” и музикална група P.I.F.
  Локализирани в Пловдив и целим да сме актуални пред младата културна аудитория в страната ни. Затова и търсим партньорство по атрактивен начин на представяне на социалния ни живот.

  tel 0899191294
  Wasko

 2. Nadezhda Milcheva says:

  Добър ден, проф. Огнянова. Аз съм колега от 3 курс културология от курса Ви с проф. Дичев за Нови медии и култура на участието. Извинявам се, че Ви притеснявам тук, но не знаех какво да правя. Написах си предложението за темата на курсовата работа на 8 Април, в събота, но мисля, че не съм го направила на правилното място. Днес колега ме усведоми за това, тъй като използвах чужд интернет и чак сега имах възможност пак да имам достъп. Извинете отново, че Ви притеснявам, но реших да пиша първо на вас и след това на проф. Дичев, ако се наложи.

 3. Ivo Dimitrov says:

  Здравейте,
  Аз съм от доста по-старите ви студенти – завърших през 1991 г. Попаднах на блога Ви и съм приятно изненадан от разработването на такава, не “гранична” ами направо интердисциплинарна материя. Желая Ви успех и занапред, сегашният е видим.
  Искам и да питам – какви са вижданията Ви за “забързването”, мисля че е техническо ускоряване на говора в рекламите по телевизиите. Особено тези на лекарствата са чисто безобразие. Аз имам доста опит в четенето на закона (в широк смисъл), но точно такава забрана в закона няма – случайно или не… Има, мисля изискване рекламите да се четат от диктор, което е някакво указание, че би следвало да се артикулират ясно, ама… по принцип ограничителните норми не могат да се тълкуват разширително. Та?

 4. Александра Дамянова says:

  Здравейте проф. Огнянова,

  докторант съм по политически науки в НБУ с р-л Д-р Антоний Гълъбов. Извинявайте, че Ви занимавам тук, но бих искала да Ви попитам къде мога да открия някои Ваши публикации и мнения по повод дискусиите, провели се миналата година в страната по темата АCTA? Опитах се тук да филтрирам, но не достигнах до голям резултат, може би не използвам правилно функциите на сайта.

  Благодаря Ви предварително!

 5. nellyo says:

  Има мейл, посочен на страницата, пишете ми.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: